Valkoinen pizza

Maistoin muutama vuosi sitten ystävän luona ensimmäistä kertaa valkoista pizzaa, jonka täytteenä ei ollutkaan tomaattikastiketta vaan ranskankermaa. Ihastuin välittömästi.

Olen siitä harvinainen tyyppi, että pizza tomaattikastikkeella ei ole oikein ikinä maistunut minulle. Toki syön jos sitä tarjotaan ja ehkä kerran vuodessa pizzaa tekee mielikin, mutta mitään erityisiä intohimoja minulla ei sitä kohtaan ole. Sen sijaan tätä valkoista pizzaa voisin syödä vaikka joka viikko!

Jos et ole jo maistanut valkoista pizzaa, suosittelen kokeilemaan. Tällä Glorian Ruoka ja Viinin helpolla reseptillä syntyy maukas pizza. Taikinasta tulee erityisen hyvä, jos maltat tehdä sen edellisenä iltana jääkaappiin kohoamaan.

20170512_194226

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Valkoinen pizza

  1. Pirjo Vänskä

    Hyväktä näyttää! Myös parsapizzan alle voi laittaa valkosipulituorejuustoa ja repiä lisäksi mozzarella, jonka jälkeen keittämättömät tankoparsat. Kypsyy kymmenessä minuutissa uunissa (250 astetta)

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.